Scrie o scrisoare al cărei destinatar să fie propria-ți persoană, la minunata vârstă de 30 de ani. Atunci când scrii, ia în considerare că între timp pot să apară multe schimbări în viața ta, în felul în care ești și că, te adresezi, într-un fel, unui necunoscut.

Poate că peste 12-15 ani nici nu te va mai interesa să citești scrisoarea sau poate că așteptările de acum ți se vor schimba total. Dar poate că există lucruri de care ești sigur că vrei să-ți amintești atunci.

Așa că, scrie-ți despre cum vezi lumea acum, despre ce e important pentru tine, despre ce îți lipsește și despre ce ai prea mult și nu știi cum să folosești; scrie-ți despre ce ți-e drag, despre ce speri și despre de ce te temi; scrie-ți despre ce ai vrea să devii și de ce.

Te invităm să faci acest exercițiu pentru tine, dar și pentru noi, cei cărora nu ne-a dat prin cap să încercăm așa ceva la vârsta ta.

Trimite-ne scrisoarea ta până pe 14 mai, în orice formă preferi:

  • scrisoare fizică (anonimă sau nu) la adresa Str. Semilunei, nr. 7, ap.2, sector 2, București;
  • e-mail anonim (prin https://anonymousemail.me/) cu subiectul „scrisoare 30” la contact@arcen.info sau, dacă nu te deranjează să-ți aflăm identitatea, direct de pe e-mailul tău la contact@arcen.info.

Cele mai bune scrisori vor fi citite în cadrul Nopții Albe în Cartierul Icoanei, eveniment organizat de ARCEN pe 20 mai, de Noaptea Muzeelor, la Școala Centrală și la Rezidența BRD-Scena 9, unde te așteptăm!

Dacă vrei să te anunțăm în cazul în care scrisoarea ta va fi citită public, lasă-ne datele tale de contact.

Author arcen

More posts by arcen

Leave a Reply