Despre proiect

A.R.C.E.N. aduce poezia contemporană deasupra orașului, în mijlocul Bucureștiului. Pe 16 septembrie, de la ora 21:00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc ultima nocturnă de poezie contemporană din acest sezon, dedicată lui Mircea Cărtărescu și Traian T. Coșovei.

Accesul la eveniment este gratuit și se face doar pe bază de rezervare, prin completarea formularului: https://goo.gl/forms/leqwudCiAYJLhbq42

„21 de Nocturne” este un proiect ARCEN care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate culturii și fenomenelor artistice contemporane: poezie, proză, teatru, film de artă, dans sau muzică experimentală.

Seria de nocturne din 2016 s-a desfășurat în perioada 15 iulie – 16 septembrie (2 nocturne/lună), începând cu orele 21:00 și a îmbinat poezia cu proza și teatrul, cu spectacolul orașului de dedesubt și al stelelor de deasupra, toate pe terasa blocului Magheru One.

Pe lângă momentele artistice și poetice, pe Magheru One se vor mai putea găsi: muzică, dans, vin, ceva de gustat, câteva locuri confortabile, poezie de luat acasă și multă voie bună.

Pentru toate acestea, alături de ARCEN se vor afla Razvan George Galos,Adrian Buta și Alexandru Anghel pentru atmosfera muzicală.

Evenimentul începe la ora 21:00, dar terasa se va deschide începând cu ora 20:00.

Parteneri: Magheru One, Asociaţia Beneva, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Librăria Open Art

Leave a Reply