ARCEN și BRD-Group Société Générale deschid sezonul lecturilor de poezie contemporană în București. Vineri, 13 iulie, de la ora 21.00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc primul eveniment din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporană, ediția a 4-a, un proiect co-produs de Rezidența BRD Scena9.

Accesul se face doar pe bază de rezervare: Nocturna 14 septembrie 2018 – https://www.eventbrite.co.uk/e/nocturne-de-poezie-contemporana-14-septembrie-2018-tickets-50059686871

Ediția din acest an a Nocturnelor de Poezie Contemporană se desfășoară în fiecare vineri, de la ora 21.00, în perioada 13 iulie-14 septembrie și aduce în fața publicului 12 scriitori invitați: Sorin Despot, Daniela Luca, Doina Ioanid, Teodora Coman, Alexandra Turcu, Dan Coman, Marin Mălaicu-Hondrari, Nora Iuga, Octavian Soviany, Ștefan Manasia, Andrei Dósa.

Lecturile de poezie vor fi îmbinate cu muzică și jam session, cu o serie de dialoguri tematice, dar și cu prosecco și experiențe unice în cele două spații în care se vor desfășura evenimentele: terasa blocului Magheru One și curtea de la Rezidența BRD Scena9.

Nocturne Magheru One | 13 iulie, 20 iulie, 24 august, 14 septembrie.

Nocturne Rezidența BRD Scena9 | 27 iulie, 3 august, 10 august, 31 august, 7 septembrie.

Join the discussion 2 Comments

  • Zana says:

    Imi doresc enorm sa particip alaturi de prietenele mele, la un astfel de eveniment! Am rugamintea sa ma indrumati cum pot rezerva 7 locuri pentru seara de 24 august? imbratisez cu bucurie organizatorii si pe toti cei care participa cu drag la astfel de evenimente.
    Cu multumiri, Elena

  • Ignat Liliana says:

    As vrea sa fac o rezervare pentru data de 27iulie insa, am cautat pe site ul unde se face rezervarea si nu am gasit.Ma puteti ajuta? Multumesc frumos

Leave a Reply