Te-ai obișnuit să te plimbi de Noaptea Muzeelor pe lângă Grădina Icoanei? Și noi! Hai și anul ăsta, pe 19 mai, dar ca voluntar! Completează formularul până pe 6 mai și alătură-te echipei ARCEN în organizarea „Nopții Albe”, când vom face ca Școala Centrală, Rezidența BRD-Scena9, Libărira Cărturești și Institutul Francez să arate potențialul cultural și creativ din câteva zone istorice apropiate, care au nevoie de un liant mai puternic.

Noaptea Muzeelor e ocazia perfectă să armonizăm programul cultural a patru repere culturale din zona centrală a Bucureștiului, care au publicuri și comunități distincte. Tema propusă de ARCEN în acest an este MEMORIA: memoria arhitecturii și a orașului, memoria contemporană, memoria sunetelor și vocilor, memoria afectivă și memoria ideilor. Noaptea Albă va aduce vizitatorilor experiențe vizuale și auditive, expoziții, filme și dezbateri la miezul nopții. Curțile celor patru spații participante sub această umbrelă vor fi deschise și vor deveni popasuri pentru vizitatorii de la Noaptea Muzeelor. 

Demersul e generos în activități organizatorice, așa că avem mare nevoie de ajutorul tău. Dacă vrei să ni te alături, trebuie să fii disponibil(ă) și prezent(ă) pe 11, 12 sau 13 mai, când va avea loc prima întâlnire de organizare (data exactă va fi anunțată după încheierea selecției), pe 18 mai de la ora 18:00, când aranjăm cea mai mare parte din lucruri, pe 19-20 mai, cel puțin 3 ore, în intervalul 15:00 – 3:00. Pe 20 mai după ora 12:00 ne poți ajuta la debarasare, timp de 2-3 ore. Activitățile principale sunt: montarea instalațiilor și a echipamentelor, amenajarea spațiilor conform activităților din program, ghidaj, interacțiune cu publicul, dirijarea publicului, prezentarea spațiilor, expozițiilor, instalațiilor, supravegherea intrărilor, a culoarelor și a grupurilor sanitare și împărțirea de pliante. Suntem bucuroși să primim și alte sugestii de moduri în care ne poți ajuta.

Completează formularul până pe 6 mai, iar noi îți vom răspunde până pe 8 mai. Selecția o facem în funcție de disponibilitatea și interesul tău de a participa la eveniment.

Dacă ești major și nu ești elev în Școala Centrală, completează acest formular: https://goo.gl/forms/kf9dzyJD5YpzFyz62 

Dacă ești elev în Școala Centrală și vrei să devii voluntar, completează acest formular: https://goo.gl/forms/PhEXGw6nwDYxLkUI2

Author arcen

More posts by arcen

Leave a Reply