Primul Crăciun La Mița Biciclista

Un cocktail Old Fashioned în mână și portțigaret în cealaltă, părul tuns scurt à la garçonne și o rochie îndrăzneață care se oprește mult prea departe de glezne. Așa ne-o închipuim pe Mița în curajoșii ani ’20 când libertatea stilului era în efervescență.

Primul Crăciun la Mița Biciclista redeschide casa cu o petrecere care trimite în atmosfera anilor nebuni. Într-un decor elegant creat pentru petrecere, casa Miței este inspirată din culmile creative ale anilor interbelici, când jazz-ul nu lipsea de la nicio petrecere, iar dorința de a savura fiecare moment al vieții dicta deciziile impulsive.
Seara va fi deschisă cu un concert live de swing grandios, pretextul perfect pentru o atmosferă de dans. DJ Cristache și DJ Sergiu vor continua petrecerea cu un set muzical până când nu ne mai simțim picioarele.

Atmosfera anilor ’20 continuă și la etajul doi al casei care redevine un loc al experiențelor așa cum am obișnuit. Datorită succesului de la Mare Bal, magicianul Andrei Gîrjob revine cu noi rutine de prestidigitați contemporană, al căror mister ne va obseda iar. În celelalte camere, am pregătit jocuri de mimă pentru grupuri de prieteni sau grupuri, ghidate de un mim cu experiență. Ruleta, masa de Blackjack și de poker vor anima din nou saloanele Miței, așa cum obișnuiau să o facă pe vremuri.

La petrecere, vor fi servite Amuse Bouche, incluse în prețul biletului.

Cod vestimentar: glamour contemporan cu detalii din anii ‘20.

Parteneri: Banca Transilvania, MOBEXPERT, Club Bound și iaBilet.ro