ORAȘUL POSIBIL – DIALOGURI URBANE PENTRU REINVENTAREA BUCUREȘTIULUI

Cel mai recent proiect ARCEN –  Réinventer la ville. Pledoarii pentru viitorul orașului, este o platformă de dialog pentru oraș, care implică o serie de conferințe la Institutul Francez și podcasturi radio despre contextul actual al Bucureștiului, despre cum ne putem implica să avem o viață mai bună în oraș și cum am putea construi colaborări între diverse bule.

Începând de luni, 13 iunie 2022, ARCEN lansează proiectul „Orașul Posibil” – o serie de dialoguri urbane pentru reinventarea Bucureștiului, moderate de Edmond Niculușcă și Alberto Groșescu, care se pot asculta la Radio România Cultural de luni până vineri, la ora 17.00 sau pe Spotify.

Cele 50 de podcasturi și 10 conferințe pe care ne propunem să le realizăm în 2022 au invitați de specializări diferite, de la regizori, actori, filozofi, antreprenori, creativi, la arhitecți, designeri, urbaniști, scriitori, fotografi, activiști, manageri culturali, producători, care prin schimb de dialog și schimb de experiențe trăite și expertize, propun să antreneze energiile oamenilor interesați de oraș și de cultură, într-o comunitate urbană.