Traseu de toamnă prin Cotroceni

TRASEU CULTURAL ARCEN

ARCEN încheie ediția aniversară de 10 ani a proiectului „Cu bastonul prin București”. În ultimul weekend din octombrie vă invităm să luați parte la una dintre cele mai spectaculoase plimbări pietonale ARCEN.

| Prin Cartierul Cotroceni
sâmbătă și duminică, 26-27 octombrie | ora 15.00 | punct de plecare: Biserica Sf. Elefterie Nou (str. Sf. Elefterie nr. 3)

Traseul pietonal ARCEN prin Cotroceni care marchează finalul ediției a 10-a este organizat alături de Motorola Romania și prezintă în detaliu povești ale locuitorilor din casele cartierului construite la jumătatea perioadei interbelice, explicații arhitecturale, istorii despre primari celebri care au influențat dezvoltarea zonei și multe amintiri despre viața și moravurile bucureștene de la începutul anilor `30.

Cu sprijinul Motorola, traseul ARCEN este un exercițiu de a privi detaliile orașului cu ajutorul tehnologiei, prin noul Motorola One Zoom, pe care îl veți descoperi pe parcursul plimbărilor prin Cotroceni.

Participarea la traseele organizate de ARCEN și Motorola România e gratuită și nu necesită înscriere prealabilă.

| ARCEN a organizat, în ultimii 10 ani, zeci de trasee culturale prin București la care au luat parte peste 50.000 de persoane. Traseele ARCEN reprezintă o alternativă de educație urbană în mijlocul orașului, o invitație la înțelegerea patrimoniului și a peisajului cultural al Bucureștiului și un manifest civic de recuperare a memoriei orașului.

| Motorola One Zoom imortalizează lumea din jur în imagini de înaltă precizie, în culori vii și cu o claritate uluitoare, chiar și în lumină slabă. Dotat cu un senzor de cameră de 48 megapxeli1, cu tehnologia Quad Pixel, Dual OIS (Optical Image Stabilization), software pentru vedere nocturnă, cu lentile telephoto dedicate de 8 mega pixeli și altele cu un unghi ultra-wide de 16 mega pixeli și beneficiind de capabilități AI, Motorola One Zoom redefinește capabilitățile de fotografiere pentru această gamă de telefoane inteligente.